Tiistaiseuran perheleiri Merikarvialla 21.-22.8.

Porin Seudun Tiistaiseura järjestää taas perinteisen ja hauskan perheleirin jo 31. kerran Merikarvialla Nuortenniemen leirikeskuksessa.

Leiri alkaa lauantaina 21.8. kello 12.00 ja päättyy sunnuntaina 22.8. iltapäivällä noin klo 15.

Seuraamme vallitsevia kokoontumisohjeistuksia. Leiri järjestetään, mikäli se on ohjeistuksen puolesta sallittua.

Kaikki ovat tervetulleita ikään katsomatta, niin isot kuin myös yhden hengen perheet. Tule käymään vaikka yhdeksi päiväksi!

Leirimaksu on 30 € / aikuinen ja 15 € / alle 12 v. lapsi. Yhdeltä perheeltä leirimaksu on enintään 70 €. Yhdeltä päivältä leiri maksaa 15 €.

Mukaan tarvitset:

• omat lakanat tai makuupussin
  • sauna- ja uintivarusteet
  • säänmukaista vaatetta
  • taskulampun
  • Halutessasi voit myös tuoda arpajaispalkintoja tai tarjottavaa yhteiseen kahvipöytään.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset 16.8. mennessä: Jyri Luonila
jyri.luonila@gmail.com, puh. 050 351 3868, mieluiten sähköpostilla tai tekstiviestillä.

Muista ilmoittaa mahdolliset erityisruokavaliot.

Tervetuloa leirille!

Porin Seudun Tiistaiseuran puolesta, leiritoimikunta

LUE LISÄÄ: Perheleiri 2021 (PDF-tiedosto)