Porin Seudun Tiistaiseuran Perheleiri Merikarvialla 16.-18.8.2024

Porin Seudun Tiistaiseuran Perheleiri Merikarvialla 16.-18.8.2024

Porin Seudun Tiistaiseura järjestää perinteisen perheleirin jo 33. kerran Merikarvialla Nuortenniemen leirikeskuksessa. Palaamme tänä vuonna aiempaan käytäntöön, eli leiri on jälleen koko viikonlopun mittainen!

Kaikki ovat tervetulleita ikään katsomatta, niin isot kuin myös yhden hengen perheet. Tule käymään vaikka yhdeksi päiväksi! Leirille voivat osallistua kaikki, eikä tarvitse olla tiistaiseuramme eikä seurakuntamme jäsen.

Leiri alkaa perjantaina 16.8. kello 18 vedenpyhityksellä meren äärellä ja majapaikkojen siunauksella. Leirin ohjelmassa on yhteistä tekemistä ulkona ja sisällä, olympialaiset, jumalanpalveluksia, saunomista, uintia, hyvää ruokaa ja illanviettoa nuotiolla. Lauantai-illalla on panihida.

Sunnuntaina kello 10 on liturgia ja ristisaatto, jonka yhteydessä kulkuvälineiden siunaus. Liturgian jälkeen nautitaan brunssi, jonka jälkeen siivoamme yhdessä huoneet ja yhteiset tilat. Lopuksi on arpajaiset, ja leiri päättyy iltapäivällä noin klo 15.

Mukaan tarvitset ainakin:
– omat lakanat tai makuupussin
– sauna- ja uintivarusteet, peseytymistarvikkeet
– säänmukaista vaatetta
– taskulampun

Mieluusti voit myös tuoda arpajaispalkintoja tai tarjottavaa yhteiseen pöytään.

Leirimaksu on 50€ / aikuinen ja 25€ / alle 12 v. lapsi. Yhdeltä perheeltä leirimaksu on enintään 125€. Yhden päivän osallistuminen maksaa 15 € / henkilö.
Leirimaksu maksetaan Porin Seudun Tiistaiseura ry:n tilille, tilinumero FI89 1269 3000 6174 54. Kirjoita maksun viestikenttään Perheleiri 2024 + oma nimesi.

HUOM.! Tiistaiseuralla ei ole vakuutusta, joten tulet omalla vastuullasi. Myös kulkeminen leiripaikalle tapahtuu omin kyydein, emme järjestä yhteiskuljetusta. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos olet kyytiä vailla.

Ilmoittautuminen leirille tapahtuu alla olevalla kotisivujen lomakkeella 12.8. mennessä. Ilmoittautuminen on sitova!

Ilmoittaudu leirille tästä >>

Leirin tekemiseen tarvitaan myös talkooväkeä erityisesti keittiöön. Jos olet kiinnostunut tulemaan keittiötiimiin, niin tervetuloa mukaan! Koko aikaa keittiössä ei tarvitse viettää, muutama tuntikin riittää.

Tervetuloa leirille!
Iloisin terveisin leiritoimikunta
leiritoimikunnan puheenjohtaja Jyri Luonila, p. 050 351 3868