Porin Seudun Tiistaiseura ry:n vuosikokouksen 28.2.2021 päätöksiä

PORIN SEUDUN TIISTAISEURA ry:n VUOSIKOKOUKSEN PÄÄTÖKSIÄ 28.2.2021

Porin Seudun Tiistaiseura ry:n vuosikokous pidettiin sunnuntaina 28.2.2021 klo 12 alkaen Porin ortodoksisella kirkolla, Maantiekatu 46. Kokouksessa huomioitiin alueen koronarajoitukset ja sen vuoksi kokous pidettiin ulkona kirkon takana.

Läsnä kokouksessa oli 11 jäsentä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Vesa Lehtonen.

Kokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2020 sekä vahvistettiin toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021.

Yhdistyksen vuoden 2021 jäsenmaksuksi vahvistettiin 20 €/hlö.

Yhdistyksen puheenjohtajana valittiin jatkamaan Maria Ojanen.
Johtokunnan muiksi jäseniksi valittiin Niina Alhanen, Riikka Joki, Anita Luonila, Jyri Luonila, Arttu Mäkeläinen, Riitta Salonen ja Pia Vähämäki.

Tarjoilutoimikunnan jäseniksi valittiin Niina Alhanen, Eija Kortesniemi, Anita Luonila, Maria Ojanen, Mauri Ojanen, Eija Rannikko ja Pia Vähämäki.

Diakoniatoimikuntaan valittiin kokoonkutsujaksi Jarkko Luonila ja muiksi jäseniksi Riikka Joki, Juhani Koskimaa, Vesa Lehtonen, Mauri Ojanen ja Pekka Salonen.

Leiritoimikunnan kokoonkutsujana valittiin jatkamaan Jyri Luonila ja muiksi jäseniksi Niina Alhanen, Teemu Lehtonen, Vesa Lehtonen, Aleksander Lyutukh, Arttu Mäkeläinen, Mako Mäkeläinen ja Seppo Peiponen.

Käsityö- ja askartelutoimikunnan (ml. Pyörösten toiminta) jäseniksi valittiin Niina Alhanen, Aulikki Järvi, Eija Kortesniemi, Anita Luonila, Mako Mäkeläinen, Tuula Nousiainen, Paula Salomäki ja Riitta Salonen.

Kirjallisuuspiirin vetäjänä valittiin jatkamaan Sirpa-Helene Soini.

Ortodoksiapiirin vetäjänä valittiin jatkamaan Jyri Luonila.

Vuosikokous päätti kirkko- ja tiistaiseurakahvitusten hinnan pitämisestä 4 eurossa.

Lisätiedot: puheenjohtaja Maria Ojanen, maria.ojanen(at)outlook.com