Perheleiri Merikarvialla 19.-20.8.

Perheleiri Merikarvialla 19.-20.8.

Porin Seudun Tiistaiseura järjestää perheleirin jo 32. kerran Merikarvialla Nuortenniemen leirikeskuksessa.

Kaikki ovat tervetulleita ikään katsomatta, niin isot kuin myös yhden hengen perheet. Tule käymään vaikka yhdeksi päiväksi! Leirille voivat osallistua kaikki, ei tarvitse olla tiistaiseuramme eikä seurakuntamme jäsen.

Leiri alkaa lauantaina 19.8. kello 12 tulokahveilla. Leirin ohjelmassa on yhteistä tekemistä ulkona ja sisällä, saunomista, uintia, hyvää ruokaa ja illanviettoa nuotiolla. Illalla on myös rukoushetki

Sunnuntaina kello 10 on liturgia, ristisaatto ja vedenpyhitys meren äärellä. Liturgian jälkeen nautitaan brunssi, jonka jälkeen siivoamme yhdessä huoneet ja yhteiset tilat. Lopuksi on arpajaiset, ja leiri päättyy iltapäivällä noin klo 15.

Mukaan tarvitset:

  • omat lakanat tai makuupussin
  • sauna- ja uintivarusteet, peseytymistarvikkeet
  • säänmukaista vaatetta
  • taskulampun
  • Halutessasi voit myös tuoda arpajaispalkintoja tai tarjottavaa yhteiseen kahvipöytään.

Leirimaksu on 30 € / aikuinen ja 15 € / alle 12 v. lapsi. Yhdeltä perheeltä leirimaksu on enintään 70 €. Yhden päivän osallistuminen (la/su) maksaa 15 €.

Leirimaksu maksetaan Porin Seudun Tiistaiseura ry:n tilille Nordea: BIC: NDEAFIHH, tili FI89 1269 3000 6174 54. Kirjoita maksun viestikenttään Perheleiri 2023 + oma nimesi.

HUOM.! Tiistaiseuralla ei ole vakuutusta, joten tulet omalla vastuullasi. Myös kulkeminen leiripaikalle tapahtuu omin kyydein, emme järjestä yhteiskuljetusta.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset
Jyri Luonila: jyri.luonila@gmail.com, puh. 050 351 3868, mieluiten sähköpostilla tai tekstiviestillä/Whatsappilla. Muista ilmoittaa mahdolliset erityisruokavaliot.

Tervetuloa leirille!
Porin Seudun Tiistaiseuran puolesta, leiritoimikunta